Onderhoudend, informatief en pakkend

Het is niet vanzelfsprekend dat je na je topsportcarrière 'even' een podium opstapt om je verhaal te vertellen. Maar Leontien heeft een bijzonder verhaal; een verhaal met een motiverende boodschap dat het waard is om gedeeld te worden.

Leontien-en-vaderHet is niet alleen haar verhaal van een ongelooflijke wielercarrière, het zijn ook de beelden van de behaalde successen én de grote tegenslagen die u ogenblikkelijk vangen.

Door haar open persoonlijkheid en karakter motiveert en inspireert zij haar publiek niet alleen, maar raakt zij haar publiek ook echt en ontstaat er vaak al snel interactie.

 

Inhoud wordt gekoppeld aan een levendige en toegankelijke manier van praten, en er ontstaat snel interactie met het publiek.

Ze was gewend als topwielrenster te improviseren; daardoor beheerst ze nu vele verschillende genres, variërend van (co-)presentatie, lezing tot interview, altijd naadloos aansluitend bij uw beoogde doel van haar optreden. Ook van de lancering van uw nieuwe product, voor het lossen van een startschot of van de opening van een nieuw bedrijfspand maakt Leontien iets gezelligs, smaakvols of publicitair aantrekkelijks.

Een presentatie met Leontien?

Leontien is graag onder de mensen. Haar open karakter zorgt ervoor dat er geen drempel is en er zo contact wordt gelegd. Voeg hier nog een leuke, sportieve activiteit aan toe in de vorm van een clinic en uw evenement krijgt in een handomdraai een andere dimensie.
Neem contact met ons op.