Fietsen, lopen of spinning...

Teambuilding door met elkaar te bewegen en doelen te bereiken.

Een gezonde werkomgeving en een hecht team creëer je met elkaar. Een clinic van Leontien kan hier op een positieve manier in bijdragen. Door met elkaar een dag sportief bezig te zijn, kun je veel bereiken en Leontien kan mensen met een sportieve clinic als geen ander motiveren waardoor zij grenzen kunnen verleggen.

Mountainbiken, wielrennen, rennen of spinnen met Leontien is speciaal. Schouder aan schouder met de Olympisch kampioene door het duinzand, een bochtig bospad of in een lange afdaling; demarrerend, omdat Leontien als spinninginstructrice de gashandel opendraait: dat maakt de belevenis zo bijzonder. ’t Maakt niet uit wat je doet, wie je bent, hoe vaak je sport, hoe je leeft: iedereen kan mee in het spoor van haar, want Leontien past zich gewoon aan.

Teambuilding door met elkaar te bewegen en doelen te bereiken. Of dat nou het opereren in teamverband is of het elkaar aanmoedigen of motiveren. Ook dat houdt Leontien scherp in het oog, want per slot van rekening brengt zij jullie boodschap over. Anders, en zeker inspirerend.

In welk verband dit kan? Denk aan het jaarlijkse personeelsuitje, teambuilding, een challenge voor relaties, personeel of het management van uw bedrijf. Een kwestie van refreshen, (team)spirit opdoen en een tandje terugschakelen om er straks weer twee of drie ‘bij te zetten’.

contact_clinics

Een clinic met Leontien?

Ontdek de sportieve inspiratie bij uw personeel en relaties.
Zelf een sportclinic organiseren met Leontien? Dat kan!
Neem contact met ons op.